Konferencat

UBT mbajti simpoziumin ndërkombëtar virtual “Qytetet në ballkan – sfidat zhvillimore, proceset dhe përmbajtja e dokumenteve, në linjë me trendët dhe normat e BE-së”

Është mbajtur simpoziumi ndërkombëtar virtual “Qytetet në ballkan – sfidat zhvillimore, proceset dhe përmbajtja e dokumenteve, në linjë me trendët...