Muzikë

Beyonce publikon videoklipet e “MOOD 4 EVA” dhe “Otherside”

Beyonce ka publikur në kanalin zyrtar në Youtube videoklipet për këngët “MOOD 4 EVA” dhe “Otherside”, të marra nga filmi...