Siguri & Kibernetikë

Diskutim në UBT me Minstrin e Mbrojtjes, Maqedonci: Përafrimi i Kosovës me NATO-n, Nisma për Sigurinë dhe Zhvillimi i Industrisë së Mbrojtjes

Ministri i Mbrojtjes së Republikës së Kosovës, Ejup Maqedonci, u përball me një diskutim të hapur me studentët e UBT-së....