Vendi

Situata me zjarre, Komisioni për Bujqësi viziton Suharekën

Komisioni parlamentar për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis, Planifikim Hapsinor dhe Infrastrukturë, ka vizituar Komunën e Suharekës. Duke e parë...