Inovacione

UBT dhe Bashkia e Korçës nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për menaxhimin e Qendrës së Inovacionit dhe Teknologjisë në Korçë

Rektori i UBT-së, prof.dr. Edmond Hajrizi, bashkë me kryetarin e Bashkisë së Korçës, Sotiraq Filo, kanë nëshkruar një marrëveshje bashkëpunimi...