Kulturë, Lifestyle

Gruaja më e pasur e Australisë kërkon që të largohet portreti i saj nga një ekspozitë

Arti është subjektiv. Dhe përderisa shumica e artistëve dëshirojnë të ndajnë punën e tyre me botën, nuk ka garanci se...