Rajoni

Nëntë të vdekur dhe 721 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni të Veriut

Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoni të Veriut janë raportuar nëntë raste të vdekjes si pasojë e COVID-19, ndërkaq...