Kronika e zezë

Arrestohen tre persona të dyshuar për disa vjedhje të rënda

Policia e Kosovës ka arrestuar tre të dyshuar për disa vjedhje të rënda. Rastet kanë ndodhur në lokacione dhe periudha...