Art

​Nxënësit e Deçanit përmes ekspozitës nderojnë të rënët për liri

Me rastin e Ditës së Dëshmorëve të Deçanit, nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme të kësaj komune kanë organizuar...

Më shumë postime