Kronika nga stafi

Qytetarët të kënaqur me mirëmbajtjen e parkut në Taukbahçe

Publikuar

Prishtina njihet si vendi i zhurmshëm, vend me shumë gjallëri, por jo edhe aq hapësira gjelbëruese ku qytetarët mund të kalojnë kohën. Si pjese rekreative me gjelbërim ku qytetarët mund të marrin oksigjen e në të njëjtën kohë të merren me ndonjë aktivitet rekreativo-sportiv, mbetet parku Gërmia dhe parku në Taukbahçe.

Përkundër faktit që më herët në këtë park nuk ka pasur pastërti në nivelin e duhur, sot është e kundërta. Qytetarët po shprehen të kënaqur me mirëmbajtjen e parkut.

Për më shumë ju ftojmë ta ndiqni kronikën e realizuar nga gazetarja Saranda Krasniqi.

Kronika nga stafi

Dokumentari “Si u vra Kodi Etik i Hipokratit dhe si u shkelën ligjet ndërkombëtare të luftës?”

Publikuar

nga

Vazhdo të lexosh

Kronika nga stafi

Dita ndërkombëtare e Mamive

Publikuar

nga

Vazhdo të lexosh

Kronika nga stafi

UBT institucioni arsimor i parë në rajon që i del në mbrojtje pronës intelektuale

Publikuar

nga

Vazhdo të lexosh

Kronika nga stafi

UBT mes institucioneve më të mira në botë për impaktin në zhvillimin e qëndrueshëm

Publikuar

nga

Vazhdo të lexosh

Të kërkuara