Ekonomi

Ndalohen aktivitetet për “Black Friday”

Publikuar

Ministria e Shëndetësisë ka ndaluar aktivitetet për “Black Friday”, si masë mbrojtëse ndaj pandemisë.

Në njoftimin e Ministrisë bëhet e ditur se me vendimin e fundit për masat e reja, ndalohet grumbullimi i më shumë se pesë personave në hapësira publike.

“Grumbullimi i njerëzve në këtë kohë të pandemisë është i ndaluar edhe me vendime të Qeverisë së Republikës së Kosovës. Në bazë të vendimit të fundit të Qeverisë për masa të reja për mbrojtjen nga COVID-19, ndalohet grumbullimi i më shumë se pesë personave në hapësira publike, prandaj obligohet Policia e Kosovës dhe inspektoratet përgjegjëse të mbikëqyrin zbatimin e masave dhe vendimeve të tjera në zbatimit të Ligjit Nr.07/L-006 për Parandalimin dhe Luftimin e Pandemisë në territorin e Republikës së Kosovës”, thuhet në një njoftimin e MSH-së./UBTNews

Ekonomi

Edhe Mitrovica mbështet të infektuarit me nga 50 euro

Publikuar

Komuna e Mitrovicës ka marrë sot vendim për t’i mbështetur financiarisht me nga 50 euro të infektuarit me COVID-19.

Në Kuvendin Komunal u miratua sot ky vendim, i cili u propozua nga Partia Demokratike e Kosovës./UBTNews

Vazhdo të lexosh

Të kërkuara