Universi i UBT

Bëhu pjesë e UBT-së duke studiuar në programin Shkencat e Sportit dhe Lëvizjes

Duke studiuar në programin Shkencat e Sportit dhe Lëvizjes, ju jo vetëm që bëheni pjesë e një institucioni modern me...