Apple pret që një iPhone të jetojë vetëm tre vjet!

Apple pret që një iPhone të jetojë vetëm tre vjet!

Apple pret që ora e juaj Watch të jetojë jo më shumë se tre vjet, ndërsa kompjuteri juaj Mac duhet të ketë së paku katër vite jetë. Por sa duhet të zgjasë iPhone-i juaj? Apple e ka bërë të ditur se pret që iPhone, iPad dhe Apple Watch të jetojnë për vetëm tre vite. Kompania […]

Kosova ka ujë me bollëk – mungon menaxhimi i burimeve

Kosova ka ujë me bollëk – mungon menaxhimi i burimeve

Republika e Kosovës ka resurse të mjaftueshme ujore, të cilat burojnë brenda territorit të Kosovës. Sipas një publikimi të Agjencisë së Statistikave të Kosovës, lidhur me ujërat në Kosovë, thuhet se rreth 70 për qind e popullatës furnizohet me ujë nëpërmjet sistemeve publike, kurse rreth 29 për qind furnizohen nga sistemet vetanake. Ndërkaq, 0.7 për […]