Microsoft nxit përdorimin e motorit të saj të kërkimit Bing, me asistentin dixhital Cortana në Windows 10

Microsoft nxit  përdorimin e motorit të saj të kërkimit Bing, me asistentin dixhital Cortana në Windows 10

Microsoft është duke i detyruar njerëzit që të përdorin motorin e kërkimit Bing e saj me asistentin dixhital Cortana në Windows 10. Çdo Kërkimi bërë në këtë mënyrë do të transportohet vetëm nëpërmjet shfletuesit të saj të lëshuar së fundmi Edge. Në një postim në blog, Microsoft tha se ishte duke bërë njerëzit të përdorin […]

UBT e KosovaSERVAS, bashkë në garën “International NASA Space Apps 2016” (VIDEO)

Studentë të UBT-së kanë aplikuar me idetë e tyre në një konkurrencë ndërkombëtare. Nga e premtja deri të dielën, brenda 72 orësh, janë shpërfaqur idetë për zhvillim të projekteve. Krejt në fund UBT dhe KosovaSERVAS janë bërë bashkë për aplikim të përbashkët. Sivjet, në kategorinë “Journey to Mars” studentët e UBT-së, aplikuan me projektin “YEOM […]