Universi i UBT

UBT për fuqizimin e gruas!

Lajmet

UBT rikonfirmohet si institucioni me performancë të jashtëzakonshme për cilësi EFQM

Publikuar

nga

UBT edhe njëherë është rikonfirmuar si institucioni që ka treguar performancë të jashtëzakonshme në zbatimin e modelit EFQM për cilësi dhe performancë, duke u renditur në 1-2% të institucioneve në mbarë botën që janë të certifikuar në The European Foundation for Quality Management (EFQM).

Ekspertët ndërkombëtarë të Fondacionit Evropian për Menaxhimin e Cilësisë (EFQM) kanë vlerësuar lartë kontributin e UBT-së për nivelin e menaxhimit të cilësisë, duke e cilësuar UBT-në si institucion model në zbatimin e standardeve të EFQM.

“Jemi shumë të kënaqur që UBT vazhdon të përdorë modelin EFQM. Ju keni qenë implementues të shkëlqyeshëm për shumë vite të modelit EFQM, dhe jeni në krye të 1-2% të organizatave të të gjithë botës që keni kontribuar në fuqizimin e EFQM si model në 25 vitet e fundit. Kjo është një performancë e jashtëzakonshme”, thuhet në letrën e dërguar nga përfaqësues të Fondacionit Evropian për Menaxhimin e Cilësisë (EFQM), drejtuar rektorit të UBT-së, prof.dr. Edmond Hajrizi.

UBT është lider në implementimin e standardeve ndërkombëtare dhe evropiane për cilësi, dëshmuar dhe vlerësuar nga The European Foundation for Quality Management (EFQM) me  Çmimin e Ekselencës me Pesë Yje.

Vazhdo të lexosh

Kronika nga stafi

Sa ka ndikuar pandemia në shëndetin mendor?

Publikuar

nga

Vazhdo të lexosh

Lajmet nga UBT

UBT dhe Universiteti Coruña nga Spanja nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi

Publikuar

nga

Numrit të partnerëve të shumtë ndërkombëtarë të UBT-së i është shtuar edhe një universitet tjetër prestigjioz. UBT dhe Universiteti Coruña nga Spanja kanë nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi, me të cilën do të thellohen përpjekjet në zhvillimin e mëtutjeshëm të shkencës dhe ndërveprimit kulturor.

Ky bashkëpunim synon thellimin e miqësisë mes dy vendeve për sa i përket aktiviteteve arsimore, profesionale dhe kulturore mes fakulteteve dhe studentëve nga të dy institucionet.

Nga ky bashkëpunim do të mundësohet shkëmbimi i stafit, shkëmbimi i studentëve, aktivitete të përbashkëta kërkimore, pjesëmarrje në seminare dhe takime akademike, shkëmbimi i materialeve akademike dhe informacioneve të tjera, si dhe programet e veçanta akademike afatshkurtëra.

Vazhdo të lexosh

Universi i UBT

UBT me numrin më të lartë të titujve akademikë

Publikuar

nga

Vazhdo të lexosh

Të kërkuara