Studentet e UBT-së, fituese në “Ekspo Stil Arki ASA”

FERST

Studentet e vitit të tretë të Arkitekturës në UBT, dega në Ferizaj, Hatixhe Hoxha, Fatlinda Jusufi, Festina Avdiu, Shpresë Kamberi dhe Gentiana Gërbeshi, janë fitueset e vendit të parë në projektin “EmigratiON-OFF”.
Projekti është paraqitur në Festivalin ndërkombëtar të arteve pamore, stilit dhe arkitekturës “Ekspo Stil Arki ASA”, mbajtur në Tiranë.
Në këtë ekspozitë kanë marrë pjesë rreth 120 përfaqësues nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ubtnews/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published.