Microsoft nxit përdorimin e motorit të saj të kërkimit Bing, me asistentin dixhital Cortana në Windows 10

_89503737_gettyimages-482232202

Microsoft është duke i detyruar njerëzit që të përdorin motorin e kërkimit Bing e saj me asistentin dixhital Cortana në Windows 10.
Çdo Kërkimi bërë në këtë mënyrë do të transportohet vetëm nëpërmjet shfletuesit të saj të lëshuar së fundmi Edge.
Në një postim në blog, Microsoft tha se ishte duke bërë njerëzit të përdorin Bing në mënyrë që ata mund të merrni maksimumin e karakteristika të tjera të kërkimit të lidhura në produktet e saj.
Shumë përdorues Cortana kanë parë preferuar për të kryer kërkime me Google në vend të Bing.
Përdoruesit e Windows do të jenë ende në gjendje për të instaluar shfletuesit web të tjera dhe të përdorin makina tjera të kërkimit jashtë Cortana, tha Ryan Gavin, kreu i kërkimit dhe Cortana Microsoft, në postim në blog.
Megjithatë, tha ai, Microsoft është duke shtuar ekstra për Edge dhe Bing do të thotë se ajo ka kuptim për të lidhin këto programe në Cortana vend të motorë kërkimi të tjera dhe shfletues.
Çdo gjë tjetër do të ishte një “përvojë e komprometuar që është më pak e besueshme dhe e parashikueshme”, ka thënë ai.
Karakteristika shtesë do të ndryshojnë në varësi të asaj që njerëzit të kërkuar, por nëse dikush përdorur Cortana për të kërkuar një restorant shfletuesi do të marrë ato në faqen përkatëse dhe shtoni në hartë për të treguar vendet më të afërt, tha zoti Gavin.
“Duke liritë ‘


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ubtnews/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published.