Kosova me mundësi të mëdha për fuqizimin e Bashkimit Evropian

Kosova me mundësi të mëdha për fuqizimin e Bashkimit Evropian

Stefan Habock, udhëheqës i organizatës ‘Paneuropa” dhe Philip Stephan Jauernik, menaxher i të njëjtës organizatë, janë shprehur të befasuar në kuptimin më të mirë të fjalës për gjërat e reja që e karakterizojnë Kosovën. Ata, gjatë një ligjërate që e kanë mbajtur para dhjetëra studentëve të UBT-së, në objektin e kësaj të fundit, të premten,  […]